Menu
Your Cart

Подсладители

Brand: Био Класа Вид:: Подсладители
Това е най-чистият вариант на кафявата захар, получена от изсушен тръстиков сироп без допълнително рафиниране. Съставена е от твърди, едри златисти кристали, леко слепени от високото съдържание на меласа.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Можете както да подсладите напитка с нея, така и да я използвате, приго..
4.70 лв.
Вид:: Подсладители
Ванилова захар,8гр.Едно пакетче е достатъчно за 500гр. брашно или 500мл. течност...
2.50 лв.
Brand: Dragon Вид:: Подсладители
Био сироп от агаве е натурален естествен подсладител с приятно сладък вкус и лек карамелен аромат. Може да бъде заместител на захарта.Агавето расте в отдалечени тропически и пустинни райони на Мексико, където е цененo от древни времена като подсладител. Този сироп от Агаве е извлечен от сърцевината ..
8.60 лв.
Вид:: Подсладители
30 гр.Био агар-агар.Сертифициран биологичен продукт...
11.40 лв.
Вид:: Подсладители
Кленовият сироп се получава от изпаряване на сока, който изтича от дървото, чрез специална технология. Клас С има изразен вкус и аромат. Подходящ е за използване в кулинарията, като подсладител.Съставки: 100% чист гъст кленов сироп..
0.00 лв.
Вид:: Подсладители
Ванилова захар,8гр.Едно пакетче е достатъчно за 500гр. брашно или 500мл. течност...
0.00 лв.
Вид:: Подсладители
Подсладителят "Суитли" е сладък съюзник срещу киолограмите. Използвайте го вместо захар и значително ще намалите дневно приеманите калории. Така постигането на идеалната фигура е лесно и сладко.Една ч.л. захар = 20 ккалЕдна таблетка "Суитли" = 0.01 ккалПодсладител на база захарин. На българския паза..
0.00 лв.
Brand: Dragon Вид:: Подсладители
Кокосовата захар е натурална захар. Извлича се от нектара, който се съдържа в цветовете на кокоса. Те се срязват и от тях изтича полупрозрачен сок, който се нагрява, за да се изпари водното съдържание. Образува се гъст сироп, който след охлаждане формира кристали. Кокосовата захар е естествен подсла..
4.85 лв.
Brand: Dragon Вид:: Подсладители
Меласата е страничен продукт, който се получава при производството на захар от захарна тръстика.Тя е изключително богата на хранителни вещества: манган, мед, желязо, магнезий, калций, селен и калий, както и на витамин В6. Съдържа и множество минерали...
6.90 лв.
Brand: Био Класа Вид:: Подсладители
Био Захар Мусковадо е тъмнокафява, нерафинирана тръстикова захар. Тя е влажна и лепкава, има силен аромат на меласа и специфичен привкус, дължащ се на тръстиковия сироп, който не е отделен от нея. Успешно замества бялата захар за подслаждане. Приготвените с нея печива имат лек кафеникав оттенък с не..
2.98 лв.
Вид:: Био и натурални храни
Състав: Пектин плодов високоестерифициран.Начин на употреба:Пектинът е от групата на разтворимите хранителни влакнини. Способностите му да свързва водата и да образува високовискозни разтвори, както и да свързва жлъчните киселини и да ферментира напълно в дебелото черво, определят физиологичните пол..
3.90 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.