Menu
Your Cart

Кармен

Brand: Кармен Вид:: Билки
Начин на употреба:Външно за мазане - приготвя се каша от 1 чаена лъжичка ситно счукана смес и 100-150гр овча лой.Вътрешно - 1 кафена лъжичка от сместа се залива с 500мл вряща вода, оставя се да престои 30 мин. Пие се по 1 кафена чаша 4 пъти на ден преди ядене.Не е лекарствено средство.Производител:К..
5.70 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки и тинктури
Предназначение: Помощно средство при болки, възпаления, задържане на течности, нередовна менструация, ускорен сърдечен ритъм и високо кръвно налягане.Съдържание: Астрагал / клинявиче стрък (Herba Astraga).Начин на употреба: 2 с.л. се прибавят към половин литър вряща вода. Сместа се оставя на тих огъ..
2.90 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки и тинктури
Бабини зъби е едногодишно тревисто растение. От основата на корена излизат многобройни тънки, пълзящи, дълги до 80 cm стъбла. Листата са чифтоперести, срещуположни, с елипсовидна форма. Цветчетата са сравнително дребни, лимоненожълто оцветени, разположени поединично в пазвите на листата. Плодът е по..
4.50 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки и тинктури
Многогодишно тревисто растение, високо до 50 см. Среща из мочурливите места, край реките в Софийско и Казанлъшко. В диво състояние е разпространено в много райони на Азия и в атлантическите части на Северна Америка. Използват се коренищата. действие и приложение Препоръчва се при липса на апетит, ме..
6.60 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки и тинктури
Препоръчва се като: противовъзпалително, противоревматично и диуретично средство при лечение на асцит, плеврит, пя­сък в бъбреците, а също така и при ревматизъм и подагра.Начин на употреба:2 супени лъжици стръкове се заливат с 500 мл. вода и се оставят да киснат 1 час. Прецежда се и се пие по 1 вине..
3.60 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки и тинктури
Помага при отоци с различен произход, бъбречни и жлъчни възпаления, ревматизъм, подагра.Не се препоръчва: при бременност и кърмене...
2.50 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки
Многогодишно увивно тревисто растение с месесто, грудесто коренище, до 20—30 см дълго и 5 - 10 см широко. Стъблата са до 3-4 м дълги. Листата са с дълги дръжки, яйцевидни или обратно яйцевидни, с дълбока сърцевидна основа. Цветовете са бледозеленикави, еднополови, събрани в гроздовидни съцветия, раз..
6.40 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки
Бъз (Sambucus) принадлежи към рода на двусемеделните растения. Познати са около 30 вида. Черен бъз (Sambucus nigra) или свирчовина е дървовиден вид бъз с черни плодове. Нарича се свирчовина, защото клоните му имат мека сърцевина и след изваждането ѝ стават за свирки. Още е наричан бузуняк, драмбъз, ..
5.50 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки
Бял Равнец Herba MillefoliМногогодишно тревисто растение с пълзящи подземни издънки, с право, неразклонено стъбло, с последователни, ланцетни, двойно или тройно пересто нарязани листа. На върха на стъблото цветните кошнички са събрани в гъст щит. Всяка кошничка се състои от 5 периферни, бели, езичес..
2.60 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки и тинктури
Прилага се като: диуретично;спазмолитично средство;при хипертрофия на простатата.Българската народна ме­дицина препоръчва ветрогона:при затруднено уриниране във връзка с увеличение обема на простатата;заболявания на бъбреците;срещу тусигенните прис­тъпи на магарешката кашлица;при полова слабост..
2.50 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки
VITEX AGNUS-CASTUS FRUCTUSПредназначение: При безплодие, предменструален синдром, в това число и чуствителност на гърдата, спазми и главоболие.Също при акне, фиброцистозни заболявания на гърдата, тежка менструация, менопауза. Не се препоръчва: за деца до 14г., при бременност, кърмене и провеждане на..
4.50 лв.
Brand: Кармен Вид:: Билки
Върбинка стрък (Verbena officinalis)Употребява се при пясък и камъни в бъбреците, магарешка кашлица, малария, главоболие и нисък хемоглобин.Начин на употреба:2 супени лъжици нарязани стръкове се заливат с 500мл вода и се варят 5мин. Прецежда се,след като изстине. Това е доза за 1 ден. Пие се по 1 ви..
2.40 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.