През последната една година и половина успяхме да осъзнаем на по-дълбоко ниво, че животът и здравето са най-големите богатства, които можем да притежаваме и трябва да ги ценим и да се отнасяме към тях с уважение и отговорност. Те ни се полагат по право, но способността да се грижим за тях е изцяло наше задължение.
Отговорността за собственото ни здраве и това на другите е първата стъпка към истинската съпричастност и желание за справяне със ситуацията с име COVID 19.
Първия признак на тежкото заболяване е отслабване на имунната система. Ето защо е изключително важно да се реагира на време и да се вземат нужните мерки за възможно най-ефективното предотвратяване на появата и на всички останали признаци. Един от начините безспорно е приема на определени продукти, които гарантирано укрепват организма.
Представяме ви основните от тях:Мултивитамин за мъже капсули BioherbaТова е формула, която е изцяло създадена за поддържането на отличното здраве и жизненост на мъжете. Заедно с останалите хранителни елементи, дава на организма цинк и ликопен, вещества, които въздействат благоприятно на простатата, витамините В-6, В1-2 и фолиева киселина, които могат да намалят нивата на хомоцистеин в кръвта - фактор, имаш връзка със здравето на сърдечно-съдовата система.Мултивитамин за жени капсули BioherbaТова е формула, която е изцяло създадена за поддържането на отличното здраве, тонус, естествена красота и жизненост на жените. Основните съставки на капсулите са калций, магнезий, витамин С, витамин Е, пантотенова киселина, инозитол, цитрусови биофлаваноиди, желязо, натурален бета-каротин и др.Капсули витамин D-3, BioherbaТози витамин спомага за абсорбирането и усвояването на калция. Той спомага за укрепването и благоприятната функция на имунната система като предпазва от възпаления и допринася за нормалното функциониране на мускулите.Корен от джинджифил капсули, BioherbaКоренът от джинджифил има редица приложения. На първо място, той е много мощен антиоксидант и това го прави универсален лек за много видове възпаления. Неговите корени съдържат съставки наречена джинджероли, които са много важни при лекуването на остеоартрит и ревматоиден артрит.Спирулина капсулиСпирулината съдържа 65% протеин и е подходяща за различни видове хранителни режими, в които се изисква висок протеинов прием. Протеинът нея съдържа всички 8 незаменими аминокиселини. Спирулината съдържа и витамините А, В1,В2, В6, В12, Е и К.Сок от МащеркаСокът от мащерка е изцяло натурален. Мащерката е една от билките с най-широко разпространение, използва се предимно за белодробни проблеми, защото се усвоява лесно и е подходяща и за деца. Лекува успешно грип и настинка и спомага за правилното възстановяване и функция на горните дихателни пътища.Алое вера с куркумаТози продукт притежава разнообразни свойства и при ежедневен прием подсилва трайно имунната система. Останалите полезни действия на Алое вера с куркума са намаляване на възпаление при наличие на артрит, почистване на черния дроб и жлъчния мехур, възстановяване на чревната флора, стимулиране на метаболизма, детоксикация, намаляване на тегло, премахване на кожни проблеми, очистване на кръвта.