Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

30 Nov ТОП 10 храни подходящи за Коледните пости
169 899
С наближаването на коледните празници, няма как да не отбележим и значимата роля на коледните пости. Те стартират всяка година на 15 ноември и продължават до 24 декември (Бъдни вечер).Каква е тяхната история?Коледните пости продължават 40 дни и приключват на Коледа. Техният произход е пряко свързан с християнството и православната църква. Постите с..
18 Nov Продукти, които укрепват имунната система
0 718
През последната една година и половина успяхме да осъзнаем на по-дълбоко ниво, че животът и здравето са най-големите богатства, които можем да притежаваме и трябва да ги ценим и да се отнасяме към тях с уважение и отговорност. Те ни се полагат по право, но способността да се грижим за тях е изцяло наше задължение.Отговорността за собственото ни здр..
12 Oct Храни подходящи за есента
0 627
Есента е сезонът, в който температурите започват да падат и това води до наличието на грипни настинки, разпространение на различни вируси и цялостно отслабване на именната система. С правилното  хранене обаче можем да защитим ефективно организма си.Ето кои са плодовете и зеленчуците, които трябва да консумирате всеки ден за да поддържате нужния тон..
04 Oct Храни, които помагат за грижата за дихателната система
0 689
Правилното функциониране на дихателната система е един от основните фактори за цялостното добро състояние на организма. Как можеш да допринесем за нейната грижа? Един от начините е консумирането на правилните храни. Представям ви няколко от тях. ЖълтъкЯйчният жълтък има високо съдържание на Витамин А, който е изключителен полезен за дихателната сис..
27 Sep Как да подсилим ефективно имунната си система
0 834
Основната роля на имунната система е да предотврати появата на различни вируси и бактерии. Когато се вземат навреме мерки за нейното подсилване, това ни гарантира добро здраве и защитава организма ни.Бактериите и вирусите имат активност през цялата година и настоящата ситуация не прави изключение. Важно е да сме наясно обаче, че в студените сезони ..
22 Sep 5 лесни начина за детоксикация
0 214
Детоксикацията е ключов елемент от здравословния начин на живот и не бива да я пренебрегваме, ако искаме да бъдем здрави и пълноценни. В основата й е премахването на всички токсини от организма, които са се натрупали в него като по този начин тялото ни започва да функционира по-добре и се стимулира метаболизма. Има няколко лесни начина за детоксика..
27 Apr Храни, които разреждат кръвта
0 1553
Образуването на кръвни съсиреци е сериозен проблем, на който веднага трябва да се обърне внимание, защото причинява множество щети на организма и увеличава риска от сърдечно съдови заболявания. Хората в по-напреднала възраст, които страдат от хронични заболявания са по-застрашени от останалите, но  предвид масовата заболеваемост заради коронавируса..
30 Mar Алое Вера: Как може да ни помогне за кожата
0 410
Алое Вера е древно и уникално растение, за което е установено, че има значителни терапевтични и козметични свойства. Гелът, който се намира в твърдите, сочни и месести листа, съдържа над 200 хранителни вещества. Сокът от алое е бил използван от векове за различни цели по отношение на здравето на човешкото тяло, така че древните египтяни салични цел..
17 Feb Какви са ползите за здравето, от приема на Алое Вера
0 663
Ежедневният прием на Алое Вера в правилно количество, помага за предотвратяването, възстановяването и лечението на около 100 различни заболявания. По-специално: - Предотвратява и намалява артритното възпаление. Той има реновиращ и болкоуспокояващ ефект, като същевременно подобрява кинетичната функция на мускулите и ставите.- Има фунгицидно и антими..
17 Feb 6 причини да пием смути всеки ден
mobidik 0 1435
Смутито представлява гъста напитка, която се получава посредством смилането на различни видове зеленчуци, билки и плодове. Към тези съставки се често се прибавят вода, прясно мляко, мед или ядки.За първи път наименованието на тази напитка се появява през 30-те години на 20-ти век. В края на 60-те и началото на 70-те години с помощта на активно рекл..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.