Menu
Your Cart

Брашна, мая и квас

Brand: Био Класа Вид:: Брашна, мая и квас
Това брашно има съвсем лек сладък вкус и притежава почти всички качества на растението елда. Тя увеличава мускулната сила и издръжливостта и съдържа флавоноиди, които помагат за забавяне процесите на стареене.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: От брашното от елда могат да се приготвят паста, сладкиши, кексове..
3.50 лв.
Brand: Био Класа Вид:: Брашна, мая и квас
Брашното е от най-древния сорт пшеница, който позволява отглеждане без изкуствени торове и генни модификации. Съдържа високо количество полезни хранителни вещества. Брашното е с жълто-сивкав цвят и сладникав вкус.*Лимецът НЕ Е безглутенова култура!ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Използвайте за печене на хл..
9.10 лв.
Brand: Био Класа Вид:: Брашна, мая и квас
Пълнозърнестото ръжено брашно е специално с това, че е запазило всичките ценни масла от зародиша, фибрите от триците и протеина от обвивката на зърното. А ароматът на изпечените ръжени хлебчета е неповторим.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Подходящо за всяко пълнозърнесто тестено изделие – от селски хляб до..
4.70 лв.
Вид:: Брашна, мая и квас
С НОВА биоразградима опаковка!Био мая, 7 гр. Без лактоза, без ГМО.Състав: 100% прясна растителна мая, сушена...
2.15 лв.
Вид:: Брашна, мая и квас
Идеално за сладкиши, бадемовото брашно прави тестото по-ароматно и лесно за оформяне. Притежава качествата на бадемовите ядки.Тегло: 200 гр. ..
8.20 лв.
Brand: Dragon Вид:: Брашна, мая и квас
Още едно допълнение в продуктова линия Ядкови Брашна в асортимента на Dragon Superfoods.Конопено Брашно се добива от био конопени семена, подвид на растението Cannabis (Cannabis Sativa), подходящи за хранителна употреба, които не съдържатупойващото вещество THC.Полученото конопено брашно има характе..
3.30 лв.
Brand: Dragon Вид:: Брашна, мая и квас
Био Брашно от Рожков е направено от плодовете на вечнозеленото храстовидно дърво рожков, което расте по Средиземноморските райони. Развива се добре на места с топъл до умерен климат, като понася горещи и влажни крайбрежни зони, както и суша. Плодовете му наподобяват семенни шушулки, които са ядивни,..
2.80 лв.
Brand: Dragon Вид:: Брашна, мая и квас
Био кокосовото брашно е вкусна и здравословна алтернатива на пшеничното и други зърнени брашна. То не съдържа глутен, има ниско съдържание на въглехидрати, богато е на фибри и протеини. Смляно от изсушени и обезмаслени кокосови орехи, кокосовото брашно е идеална добавка към менюто на тези, които сле..
3.00 лв.
Brand: Bioherba Вид:: Брашна, мая и квас
Това е най-проучваното растение в хепатологията.Феноменалните резултати от лечение със силимарин при различни форми на хепатит, цероза, фиброза, токсични и алкохолни лезии се потвърждават от клинични проучвания. Стимулира регенерацията на увредените тъкани.По време на отравяне, силимаринът е в състо..
2.70 лв.
Brand: Dragon Вид:: Супер храни
Ядкови брашна Dragon Superfoods представляват 100% ядки на прах, след екстракция на маслото. Брашната запазват пленителния ядков аромат и лек вкус, което ги прави идеални за комбиниране в различни рецепти. Отличават се с:-високо съдържание на протеин;-съдържание на фибри, минерали и витамини;-без гл..
5.60 лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт.